Huisarts

Bij Huisartsenpraktijk Vita kunt u voor een consult met de huisarts terecht op het reguliere spreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek, een e-consult of videoconsult.
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda.

 • Geen Inloopspreekuur ivm Covid 19           
  •                                                                                                                                                                                                                                                                                       
 • Reguliere spreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het reguliere spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda ( momenteel nog niet mogelijk ivm Covid 19) De assistente zal  altijd met u overleggen of het nodig is om op de praktijk te komen of dat een telefonisch consult , evt aangevuld met beeldbellen of foto's doorsturen, een betere manier is in uw situatie. Voor een consult reserveren we 10 minuten ( telefonisch of op de praktijk) en is in principe bedoeld voor de behandeling van 1 vraag. Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het telefonisch maken van de afspraak. Wij plannen dan extra tijd in.  
  •                 
 • Telefonisch spreekuur
  Voor eenvoudige vragen, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een telefonisch consult maken. 
  Het telefonisch spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Wanneer u een afspraak voor dit spreekuur maakt, wordt u door de huisarts gebeld. Zorg ervoor dat u het nummer waarop u dan te bereiken bent aan ons doorgeeft.
  •  
 • Huisbezoek
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Dagelijks kunnen huisbezoeken worden afgelegd. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
  •  
 • E-consult
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van ons e-consult.
  Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon E-consult op de homepagina inloggen tot 'Mijn omgeving' waar u, ieder gewenst moment, een e-consult kunt starten.
  Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u, binnen ten minste twee tot vijf werkdagen, een online reactie van uw zorgverlener.
  Indien u nog geen account heeft kunt u deze aanvragen via de pagina Inloggen.