AIOS


 

Bij Huisartsenpraktijk Vita dragen we de continuering en verbetering van de gezondheidszorg in Nederland een warm hart toe. Dit is de reden dat we (bijna) ieder jaar een huisarts opleiden. Deze AIOS (Arts in Opleiding tot Specialist) heeft de geneeskunde opleiding afgerond en studeert verder om het huisartsenvak onder de knie te krijgen. De AIOS voert zelfstandig spreekuren en consulten uit en wordt bijgestaan door een supervisor (een ervaren huisarts). Indien nodig kan de AIOS deze raadplegen. 
Het kan zijn dat een consult daarom iets langer duurt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Voor een consult met de AIOS kunt u, net als bij de huisarts, terecht via het reguliere spreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek, een e-consult of een videoconsult.

                                                                                                                                          

 • Reguliere spreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het reguliere spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda ( momenteel nog niet mogelijk ivm Covid 19) De assistente zal  altijd met u overleggen of het nodig is om op de praktijk te komen of dat een telefonisch consult , evt aangevuld met beeldbellen of foto's doorsturen, een betere manier is in uw situatie.
  Voor een consult reserveren we 10 minuten ( telefonisch of op de praktijk) en is in principe bedoeld voor de behandeling van 1 vraag. Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het telefonisch maken van de afspraak. Wij plannen dan extra tijd in.
  (Het is tijdelijk niet mogelijk om via de webagenda een afspraak te maken)
 • Telefonisch spreekuur
 • Voor eenvoudige vragen, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een telefonisch consult maken. 
  Het telefonisch spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Wanneer u een afspraak voor dit spreekuur maakt, wordt u door de AIOS gebeld. Zorg ervoor dat u het nummer waarop u dan te bereiken bent aan ons doorgeeft.
   
 • Huisbezoek
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Dagelijks kunnen huisbezoeken worden afgelegd. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
   
 • E-consult
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van ons e-consult.
  Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon E-consult op de homepagina inloggen tot 'Mijn omgeving' waar u, ieder gewenst moment, een e-consult kunt starten.
  Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u, binnen ten minste twee tot vijf werkdagen, een online reactie van uw zorgverlener.
  Indien u nog geen account heeft kunt u deze aanvragen via de pagina Inloggen.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda.